onsdag 27 januari 2016

Gymmix Pulsens dagpass

Det är riktigt roligt att så många har hittat till dagpassen och trivs med dem. Vi har tre dagpass, måndag, onsdag och torsdag kl 14.
På måndagar och torsdagar kör vi Crossmix/cirkelträning. På onsdagar kör vi Lättpass.
Alla 3 dagpassen är på Halmstad Arena.

CROSSMIX
Ett pass för alla. Här kan du som är ovan vid träning komma
igång och bygga upp din styrka och kondition.
Passet börjar med uppvärmning, oftast i form av klassisk gympa, följt av en antal rundor i cirkelträningen. Vi använder en del redskap, men mest den egna kroppen som redskap. Passet passar även dig som är träningsvan, då alla tränar efter sin förmåga och i eget tempo. instruktören ger dig gärna tuffare övningar om så önskas.


Crossmix på måndagar har vi i stora salen på bottenplan tillsvidare, pga av att vi är så många. De senaste veckorna har vi varit 69 st på måndagspasset. Det är härligt och ger massor av energi. 
Torsdagens crossmix-pass hålls i fäktningsalen på andra våning. 

LÄTTPASS

Passar dig som vill ha en skonsam jympa som är utan hopp men som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden och ger massor av rörelseglädje. Ett pass för alla åldrar.
Lättpasset har vi i fäktningssalen på andra våning. Ibland är vi danssalen som ni kan se på bilden här ovan. 

Instruktör på dessa 3 pass är Anja
Anja vill sprida rörelseglädje på passen, genom skön musik och sköna rörelser. Hon tycker det är kul att hjälpa människor att se att de kan och ta dem till nya höjder. Visa att det går trots olika hinder. Hon har som mål att alla ska känna sig hemma och bekväma på passet.


Värdinna är Susanne

Susanne tycker om att möta alla deltagare som kommer till passen och som alltid är så glada när de kommer. Hon tycker det är en härlig stämning på passen, och att vi taggar varandra så vi kör på för fullt. 


Vi har fina hjälpredor på passen som hjälper till med lite olika saker, de är; Marianne, Eva och Gunilla.

Välkommen att prova på våra pass!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar